Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Eylül 05, 2010, 09:42:44 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt
Duyurular: Erciyesspor Taraftar Sitesine Hoş Geldiniz || www.erciyessporum.com

+  Erciyesspor Taraftar Sitesi - Forum
|-+  Site Yönetimi
| |-+  Taşınmış konular
| | |-+  Hüseyin Yoğurtçu (Boluspor'da)
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Hüseyin Yoğurtçu (Boluspor'da)  (Okunma Sayısı 2044 defa)
b.c38
Süper Üye

« Yanıtla #15 : Mayıs 04, 2009, 12:27:53 ÖS »

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor umarım kalır.
erciyesim
Deneyimli Üye

« Yanıtla #16 : Mayıs 28, 2009, 02:57:56 ÖS »

Hüseyin iki sezondur takımın defansında güven veriyor sözleşmesi bitmiş. Hedefloerimiz varsa hedeflerimiz uğruna Hüseyin Yoğurtçuyu ne yapıp edip takımımızda tutmalıyız.

Bekle bizi A dana
elif38
Üye
**

« Yanıtla #17 : Mayıs 28, 2009, 05:38:17 ÖS »

takımdan ayrılıcak mı? kalıcak mı bilgisi olan var mı inşallah gitmz ya giderse çok büyük bir kayıp olucak die düşünüyorum ne gerekiyorsa yapılıp takımda tutlması gerkn bir oyuncu

EL!F
ottoman3
Yeni Üye
*

« Yanıtla #18 : Haziran 09, 2009, 07:50:23 ÖS »

Hüseyin Yoğurtçu takımdan ayrılıyormuş,Boluspor Karabükspor ve Mersin İdman Yurdundan teklif alan başarılı sol bek oyuncumuzun ciddi manada gitmeyi düşündüğünü duydum.Bugüne kadar kulüpten kimsenin kendisini aramadığını söylemiş,inş gitmez çok lazım olan bi mevki yerini doldurmamız gerçekten çok zor...
M.Ali Özdemir
Administrator

« Yanıtla #19 : Haziran 09, 2009, 09:09:05 ÖS »

Hüseyin Yoğurtçu takımdan ayrılıyormuş,Boluspor Karabükspor ve Mersin İdman Yurdundan teklif alan başarılı sol bek oyuncumuzun ciddi manada gitmeyi düşündüğünü duydum.Bugüne kadar kulüpten kimsenin kendisini aramadığını söylemiş,inş gitmez çok lazım olan bi mevki yerini doldurmamız gerçekten çok zor...

Gideceği takımlar Erciyesspor'dan daha büyük takımlar değil.
En azından şu Şeker fabrikası işi netlik kazanana kadar beklemeleri lazım.

"Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!
Erkan ÇİL
Administrator

« Yanıtla #20 : Haziran 17, 2009, 05:20:53 ÖS »

Hüseyin Yoğurtçu Boluspor'da

Başarılı defans oyuncumuz Hüseyin Yoğurt'çu Boluspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Son iki sezondur Erciyessporumuzun defansında görev yapan başarılı futbolu ile taraftarın gönlünde taht kuran Hüseyin Yoğurtçu Bank Asya 1. lig takımlarından Boluspor ile 1 yıılık sözleşme imzalayarak resmen Boluspor'lu oldu.

Erciyesspor'lu olmak bir ayrıcalıktır.
M.Ali Özdemir
Administrator

« Yanıtla #21 : Haziran 17, 2009, 05:37:12 ÖS »

Hüseyin gibi bir oyuncuyu gönderdik tebrikler Kayseri.
Başka diyeceğim yok.

"Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!
Erkan ÇİL
Administrator

« Yanıtla #22 : Haziran 17, 2009, 06:41:53 ÖS »

Ramazan'ı da birçok kulüp istiyor, Hüseyin gitti sıra Ramazanda bir bir dağılıyoruz. Amatörden futbolcu toplayarak Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon gibi devlerin bulunduğu süper lige çıkacaklarına inanlar utansın. Hüseyin ve Ramazan gibi futbolcuları çok ararız. İsterse tüm futbolcularımızı göndersinler, oda yetmezse takımı amatöre düşürsünler yinede Erciyesspor'dan başka takımlıyız demeyeceğiz.

Hüseyin'e Erciyessporumuzda vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz.

Erkan ÇİL
Administrator

« Yanıtla #23 : Haziran 21, 2009, 08:01:24 ÖS »

Hüseyin Yoğurtçu'dan Çarpıcı Açıklamalar

Erciyessporumuzdan Boluspor'a transfer olan Hüseyin Yoğurtçu, Denizlispor ile prensip anlaşması yapmasına rağmen bu kararından vazgeçerek Boluspor'a imza atmasının gerekçelerini açıkladı.

Boluspor'la sözleşme imzalayan Hüseyin Yoğurtçu, süper ligden Denizlispor ile prensip anlaşması yaptığını ancak daha sonra tercihini Boluspor'dan yana kullandığını belirtti.

Hüseyin Yoğurtçu, yaptığı açıklamada, ''Boluspor son iki sezonda Süper Ligin kapısından dönüyor. Boluspor hedefleri olan köklü ve büyük bir camia. Yönetim, taraftar ve tüm şehir artık süper ligi istiyor. Ben Boluspor'a Süper Lig takımı Denizlispor'dan vazgeçerek geldim.

Bu imzayı atmadan önce Denizlispor ile prensip anlaşması yapmıştım. Ancak ben Boluspor'u tercih ettim ve bu yüzden de çok tepki aldım. Boluspor'da kalıcı olmak istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte Boluspor'u Süper Lige çıkarmak istiyorum. Başkanımızın söylediği kadar yeni sezon öncesi çok iyi bir takım kurulacak. Boluspor’da olduğum için çok mutluyum'' derken taraftarlarda yeni sezon öncesi sabırlı olmaları için mesaj gönderdi.

Hüseyin Yoğurtçu, taraftarlara seslenerek, ''Öncelikle Boluspor yeni kurulan bir ekip. Taraftarlarımızın da beklentisi büyük olacak. Ancak taraftarlarımız sezon başı sabırlı olmalıdırlar. Takım olarak ilk haftalarda istediğimiz performansı yakalayamaya biliriz. Bu sene işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Yerimizin ilk iki içinde olacağından hiç kuşkum yok'' diye konuştu

elif38
Üye
**

« Yanıtla #24 : Haziran 25, 2009, 09:28:21 ÖS »

takımdan ayrılıcak mı? kalıcak mı bilgisi olan var mı inşallah gitmz ya giderse çok büyük bir kayıp olucak die düşünüyorum ne gerekiyorsa yapılıp takımda tutlması gerkn bir oyuncu

çokk kötü oldu takımdn qitmesi gelecek sezon defansımıs ne yapıcak merak ediyorum

EL!F
ergün38
Deneyimli Üye

« Yanıtla #25 : Haziran 25, 2009, 09:45:10 ÖS »

hüseyinin yolu açık olsun yönetime ve kayseriye yazıklar olsun onursal(!) başkan memduha yazıklar olsun ne hallere getirdiler takımı birerbirer dağılıyoruz yazık

Gaziosman
Kıdemli üye

« Yanıtla #26 : Haziran 26, 2009, 08:39:20 ÖÖ »

gidenin arksından ağlamayı sevmem ama bunada ağlanmayacak gibi değil hadi bulun bakalım yerine daha iyisini nasıl bulacaksanız

Her Zaman Yanında Gaziosman Tayfa...
b.c38
Süper Üye

« Yanıtla #27 : Haziran 28, 2009, 11:59:08 ÖÖ »

Denizlisporu reddetmiş Boluspor'a gitmiş. Saçma olmuş biraz.
Erkan ÇİL
Administrator

« Yanıtla #28 : Ağustos 08, 2009, 09:11:40 ÖÖ »

http://www.mavisiyah.org/news_detail.php?id=3239

Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!