Hüseyin Yoğurtçu'dan Çarpıcı AçıklamalarErciyessporumuzdan Boluspor'a transfer olan Hüseyin Yoğurtçu, Denizlispor ile prensip anlaşması yapmasına rağmen bu kararından vazgeçerek Boluspor'a imza atmasının gerekçelerini açıkladı.
Boluspor'la sözleşme imzalayan Hüseyin Yoğurtçu, süper ligden Denizlispor ile prensip anlaşması yaptığını ancak daha sonra tercihini Boluspor'dan yana kullandığını belirtti.
Hüseyin Yoğurtçu, yaptığı açıklamada, ''Boluspor son iki sezonda Süper Ligin kapısından dönüyor. Boluspor hedefleri olan köklü ve büyük bir camia. Yönetim, taraftar ve tüm şehir artık süper ligi istiyor. Ben Boluspor'a Süper Lig takımı Denizlispor'dan vazgeçerek geldim.
Bu imzayı atmadan önce Denizlispor ile prensip anlaşması yapmıştım. Ancak ben Boluspor'u tercih ettim ve bu yüzden de çok tepki aldım. Boluspor'da kalıcı olmak istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte Boluspor'u Süper Lige çıkarmak istiyorum. Başkanımızın söylediği kadar yeni sezon öncesi çok iyi bir takım kurulacak. Boluspor’da olduğum için çok mutluyum'' derken taraftarlarda yeni sezon öncesi sabırlı olmaları için mesaj gönderdi.
Hüseyin Yoğurtçu, taraftarlara seslenerek, ''Öncelikle Boluspor yeni kurulan bir ekip. Taraftarlarımızın da beklentisi büyük olacak. Ancak taraftarlarımız sezon başı sabırlı olmalıdırlar. Takım olarak ilk haftalarda istediğimiz performansı yakalayamaya biliriz. Bu sene işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Yerimizin ilk iki içinde olacağından hiç kuşkum yok'' diye konuştu